Hoe kom ik van een depressie af?

Telkens als je jezelf betrapt op een uitdrukking die je vreest of als je je ergens zorgen over maakt, voel je dan vrij om het gesprek met je innerlijke zelf aan te gaan. Ongetwijfeld zul je het je niet realiseren, maar je denkt daar veel meer over na dan je beseft. Deze gewoonte is gebondenheid en vertroebelt je geest en kan je weg naar innerlijke vrede belemmeren.

De conventionele geneeskunde vertelt ons om depressie te behandelen met medicatie en een apist. Deze behandeling geeft een vals gevoel van verlichting omdat het je lichaam pijn doet en je ziek zal maken. De waarheden zijn onbestaanbaarheid en waarneming. Depressie en andere kwalen zijn de mysteries van het leven. De recepten werken niet, dit is om de dokter en de farmaceutische bedrijven een plezier te doen. Als ze dat deden zouden ze niet hoog op hun lijst van top tien klanten staan.

Om depressies te verslaan en je innerlijke rust te doen herleven moet je ze behandelen met zelfbewustzijn, introspectie en Soms is medicatie nodig als een wreed of overhaast middel om sommigeDeze mensen zijn zich niet bewust van hun psychologische redenen voor de behoefte aan behandeling. Meestal is het het resultaat van zorgen en druk. De behoefte om vrij te zijn van deze pijn is zeer sterk. De reden achter de behoefte aan deze medicatie is zo sterk dat de meeste mensen niet beseffen dat er andere alternatieven zijn, chemische stoffen die het tegenovergestelde kunnen doen of dezelfde resultaten kunnen bereiken als de medicijnen. De meest effectieve en snelste manier die ik ken om een depressie de eerste keer te genezen is je te realiseren wat de echte reden is waarom je het hebt en dan te vertrouwen op medicijnen en therapieën om de depressie te bestrijden.

Op de vraag of je innerlijke rust je bepaalt, is het antwoord duidelijk. Het hoeft niet te bestaan uit dekens en een knuffel 's avonds. Het zal in feite het genieten van de schoonheid van de natuur en het buitenleven zijn. Het is het gevoel van veiligheid en stabiliteit in je leven dat zo belangrijk is. Ik zal me niet in een koude kamer opkrullen om meer te leren over de mysteries van het leven om gelukkig te zijn. Ik heb de gewoonte om in de natuur te wandelen, of een wandeling in de natuur te maken. Het brengt me herinneringen in mijn achterhoofd, die me op hun beurt brengen naar plaatsen waar ik heen wil en het goede gevoel van vreugde en vrede, ik heb het gevoel dat ieder mens in de wereld te veel geniet van de schoonheid van de natuur. We moeten verder evolueren dan deze primitieve gevoelens en ze op een evolutionaire manier toepassen om ons perspectief en de aard van ons denken te veranderen.

Nou, waar wacht je nog op? Je kunt er nu achter komen hoe je dat kunt doen als je in je juiste denkwijze en stemming bent, lees dit artikel als een begin om te leren wat je moet doen voor een betere wereld. Ik maak mezelf gelukkig, wat er ook gebeurt. Ik spreek nu al meer dan vier jaar voor een grote menigte en ik ben van plan er dit jaar zes te houden. Ik hoop dat jij hetzelfde kan doen. Leg je handen terug van het kijken naar je voeten, sta op, kijk omhoog en begin met het vinden van een vredige omgeving in je huis of kantoor. Onthoud dat je innerlijke vrede een gemoedstoestand is en een houding is. Zoek naar de reden en oplossing voor innerlijke vrede, creëer een manier om die te bereiken en wees er dankbaar voor. Dat is de manier om gelukkig te zijn. Absurditeit, zoals een beroemde filosoof ooit zei.