Hoe u uw doelen kunt bereiken

 

 

De notendopversie van mijn coachingproces is om met je samen te werken, je te begeleiden en je potentieel te laten ontwaken. Maar om de details van elke stap uit te leggen, moet ik even afdwalen.

Voordat ik in het diepe spring en mijn diensten als coach aanbied, wil ik eerst vertellen wat mij drijft. wortels. Misschien ontbreken je wortels en zie je het leven nu pas vanuit een heel smal perspectief. Je wortels kunnen ook gevuld zijn met alle negatieve emoties zoals woede, frustratie en angst. Je moet echter ook een aantal positieve gedachten verzamelen om je van brandstof te voorzien. Ik vind het heel belangrijk dat je niet aarzelt om de deur naar je leven te openen. Als je vooruit gaat, moet je een duidelijke focus hebben, en het is erg belangrijk voor mij dat je je opties niet onderzoekt… Laat die negatieve stem in je hoofd het enige zijn dat je weghoudt van je doelen.

Coach s kunnen worden gezien als rolmodellen of ze kunnen irritant zijn. Het is heel belangrijk dat je niet voor dat laatste gaat. Als we het niet met elkaar eens zijn, houden we om de een of andere reden vast aan onze wegen. Ik las enkele opmerkingen over een artikel over coaching en de reacties waren echt verbijsterend voor mij. Sommigen zeiden dingen als:

Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel je zult bereiken als je niet over de juiste informatie of motivatie beschikt.

Het is onze taak om informatie te creëren om u te helpen uw doelen voor uw leven te bereiken, en het is de taak van de coach om u op het goede spoor te houden. Als je op veel mensen lijkt, kan het erg moeilijk zijn om de tijd te nemen om na te denken over je leven en de nodige veranderingen aan te brengen om vervolgens het gewenste resultaat te bereiken. Dus ook als je een overzicht krijgt van je doelen, is het erg belangrijk om de beoogde actiestappen te zien.

Je zult bereiken wat je van plan was te doen, maar als je de verkeerde informatie hebt, wordt het heel moeilijk. Ik heb zoveel mensen ontmoet die het vereiste proces gewoon niet begrijpen of er maar het beste van hopen. Dus, hier is wat advies:

Ga voordat je actie onderneemt zitten en schrijf op wat je precies wilt bereiken, wat het voor jou zou betekenen, wat je bereid bent te doen om dit te bereiken. De voorbereiding voordat je begint is erg belangrijk als je een productief resultaat wilt hebben.

Nu weet ik dat het makkelijker gezegd dan gedaan is om je doelen te bereiken, maar geef niet op. Als je van zwemmen houdt of wat je ook leuk vindt, ga eropuit en geniet ervan. Heb de mindset dat je dit doel wilt bereiken, maak uitspraken die beschrijven hoe je het zou willen bereiken en doe het dan gewoon. categoriseer uw objecten in meer specifieke doelen en bekijk ze allemaal een voor een en onderneem actie volgens de criteria die u voor u heeft ingesteld.

Vraag indien mogelijk een partner of vriend om je verantwoordelijk te houden totdat je je doel hebt bereikt. Als je één kleine verandering aanbrengt in de manier waarop je iets doet, is wat er gebeurt, dat elke actie die je daarna onderneemt nog belangrijker wordt. Als u zich bijvoorbeeld aan uw doelen houdt, kunt u deze nieuwe gewoonten volhouden totdat ze een tweede natuur worden. genoemd naar de Chinese wijze Confuans die zei: "Een onderneming die niet is ondernomen, zal niet komen."

Het maakt niet uit of je een sportschoolrat bent als je niet wat veranderingen aanbrengt in je gewoonten in het leven. Het is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar iedereen kan zich inspannen. 'Doe alsof je aan het sporten bent' of 'verzin elke dag een ander voornemen' of 'doe maar één ding tegelijk'. Als je er een gewoonte van maakt om een ​​bepaalde houding aan te nemen, zul je minder geneigd zijn om die resolutie op te geven als je het zwak vindt om nog steeds de algemene resolutie na te streven.

Zoek activiteiten die je echt leuk vindt en doe er meerdere keren per week mee. Schrijf aan het eind van de dag enkele van je hoogtepunten op, zodat je ze allemaal visueel kunt zien, omdat je aan het eind van de week iets anders hebt om je op te concentreren. Houd je doelen in perspectief, maar gun jezelf genoeg.