Hoe uw energie te gebruiken

Als je niet weet waar je volgende maaltijd vandaan komt, de hele dag door, voel je je gestrest, je lichaam wordt moe, je geest wordt ziek, je verliest slaap, je gezondheid lijdt eronder en je leeft een chagrijnig bestaan. Als je in een kantooromgeving werkt, heb je te maken met een chagrijnige baas en collega's die je niet begrijpen en tegen je praten als je ongelijk hebt. Soms heb je stress en vraag je je af of je een hartaanval hebt. Als je naar een dokter gaat is het al te veel voor je om zelf na te denken. Je voelt je volkomen hulpeloos als de dokter om een bloedonderzoek vraagt. Je dokter praat tegen je en hij wil je niet eens de hand schudden. Je denkt bij jezelf / zegt tegen je dokter dat je in orde bent, maar eigenlijk ben je niet in orde. Je bent tenslotte niet zo ziek geworden! Uw dokter is professioneel, hij weet wat hij doet, hij kent uw geschiedenis en hij heeft alle informatie die hij nodig heeft. U bent degene die u het beste kent! Als u zich echt verwaarloosd of onbeschoft behandeld voelt door iemand in uw eigen familie, praat dan met uw arts. Wie weet het beter dan u? Waarom zou je iemand vertrouwen die jou niet eens kent?

Energie loslaten betekent ook weten wat je ermee moet doen. Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe je je energie kunt gebruiken. Energie is een gereedschap dat je kunt gebruiken om alles te creëren wat je wilt. Hoe je het vasthoudt, is hoe je het gebruikt. Energie leeft en is bewust en beschikbaar. Wees je bewust van je energie en wees voorzichtig met hoe je het gebruikt.

De symptomen van iets dat verkeerd gaat met je energiesysteem kunnen zijn: depressie en angst of drastische stemmingswisselingen, apathie, vroegtijdige veroudering, spijsverteringsproblemen, en een chagrijnige houding. Als je een aanval van symptomen hebt, hoofdpijn, of je voelt je uitgeput, ga dan naar je dokter. Het kan zijn dat hij het beperkt tot een bepaald orgaan. Sommige artsen zijn ongelooflijk gevoelig voor energiestoornissen en kunnen een heel arsenaal aan energiegerelateerde hulpmiddelen gebruiken. Sommige artsen kunnen zelfs hulpmiddelen gebruiken die ontworpen zijn om je te helpen je energetische geschiedenis te herinneren. Sommige van deze hulpmiddelen zijn beschikbaar als een in-home educatief programma. Sommige mensen vinden het zo veel gemakkelijker om de dingen gewoon onder controle te krijgen. Als jij dat bent, stel dan voorzichtig voor om naar een sensibilisator te gaan.

Nog een laatste punt. Wees alsjeblieft voorzichtig met wat je eet. Ik weet dat het moeilijk is om goed voedsel te bereiden in een strak tijdschema, maar een beetje preventie is altijd meer waard dan een pond genezing. Hier is een kort overzicht van voedingsmiddelen die je moet vermijden als je een energiecrisis hebt:

1. Suiker – Elke vorm van suiker, met inbegrip van hoge fructose maïssiroop, ruwe suiker, ahornsiroop, honing, enz. Hoewel het met mate wordt gegeten is het niet slecht voor je. Maar controleer de hoeveelheden van de ingrediënten op de etiketten. De gemiddelde Amerikaan consumeert meer dan 20 theelepels suiker per dag!

2. opicDWanneer u voedsel eet dat haver en mout bevat, is dat een havermoutvezel. Het is geen graan en wordt niet afgebroken in je lichaam. Het is een stimulans voor het immuunsysteem die zal dienen om virale infecties te remmen, zoals verkoudheid, en allergiepatiënten.

3. Zout -zegt veel voor tafelzout, tafelzout, chloride, en vele andere namen.Zout is onnatuurlijk en moet uit uw dieet verwijderd worden. Zout is onnatuurlijk in alle verbindingen omdat het een chemische inert is. Omdat zout water van nature mineraal is (geologisch zout) en Guidine (natuurlijk mineraal zout) zijn de namen waarnaar Dr. Brown verwijst eigenlijk allemaal verschillende verbindingen. U kunt zout uit uw dieet elimineren door eenvoudigweg BC+increase organische natriumtinctuur ( terroristen gebruiken deze yogalatescter als een toilet ingrediënt) aan uw voedsel toe te voegen.

4. geraffineerde oliënWanneer geconsumeerd ze ofwel zinken naar de bodem van de dikke darm of ze zich ophopen in de lever als triglyceriden- vandaar de statine familie van geneesmiddelen.

5. 5. Gehydrogeneerde oliënZinken bij consumptie naar de bodem van de dikke darm of stapelen zich op in de lever als triglyceriden – vandaar de statine-familie van geneesmiddelen.

6. Voedingsstoffen – vooral NUTRI darm Om uw lichaam van een zo groot mogelijke hoeveelheid voedingsstoffen te voorzien, moet u zo veel mogelijk rauwe groenten en fruit eten. Hoe gezonder uw darmen en lever, hoe groter de kans dat u uw afvalproblemen kunt verhelpen. Raadpleeg uw dokter voor meer informatie.

De wereld is uw Oester lege container om de beste gezondheidsvoordelen te oogsten. Krijg uw eigen stukje van de gezondheid fixingichotomy puzzel door het houden van deze richtlijnen in het achterhoofd, het maken van een weloverwogen beslissing en het maken van een verstandige gezondheid keuze.