Wat doen fysiotherapeuten?

Fysiotherapie Noordwijk

Een fysiotherapeut is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die u kan helpen genezen. De therapie kan verschillende soorten behandelingen omvatten, zoals:

o Revalidatieo fysiotherapie Therapeutische oefeningeno Revalidatie omdat u de uitkomst niet in de hand heefto Palliatieve zorgo Evidence

Revalidatie Behandeling

Revalidatie van het bewegingsapparaat is een behandeling van de spieren, ligamenten, gewrichten en pezen die medisch wordt toegepast bij de behandeling van ziekten en letsels in die gebieden.

Revalidatie is een behandeling van een verwonding of ziekte, en Pepto-Bismol wordt gebruikt om de pijn te verzachten en hoewel het de verwonding misschien niet volledig geneest, kan het uw pijn drastisch verminderen en u helpen uw gewone activiteiten of sport weer op te pakken op een verminderde of minimale manier.

Revalidatie kan onder begeleiding van een arts plaatsvinden, maar u kunt ook samen met uw therapeut bespreken welke vorm van revalidatie het beste bij u en uw beperkingen past. Het doel van revalidatie is om u uw normale mogelijkheden terug te geven en u zo gezond mogelijk te houden.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is een therapie om u hulp te bieden bij het verminderen van uw lijden of pijn die u ervaart. Het kan ook worden voorgesteld om een verwonding of ziekte te voorkomen of om u te helpen ervan te herstellen.

Wat is palliatieve zorg?

Palliatieve zorg is het verzorgen van de pijn en het ongemak die u voelt als gevolg van uw ziekte of letsel. Palliatieve zorg kan ook worden aangeboden om u te helpen om te gaan met uw ziekte en met de angst, depressie en stress die u door uw ziekte kunt voelen.

Enkele van de symptomen van een Zwangerschap:

o Moeite om zwanger te wordeno Meer misselijkheid, minder eetlusto U kunt last hebben van borstontsteking en bekkenpijno U kunt last hebben van rugpijn en pijn in de wervelkolomo U kunt moeite hebben om manieren te vinden om te slapeno U kunt zich moe voeleno U kunt moeite hebben om manieren te vinden om u te verplaatseno U heeft verminderd gevoel o Uw handen en voeten kunnen pijn doen Problemen met lopen

Uw partner:

Wat zijn de voordelen van palliatieve zorg?

De voordelen van palliatieve zorg zijn dat de pijn wordt verminderd, dat u zich kunt ontspannen en dat u meer van het kwaliteitsleven krijgt dat u had voordat u de ziekte kreeg, en dat u wordt geholpen beter te worden.

U zult baat hebben bij het volgen van een beperkend dieet, het dragen van een zintuiglijk masker, bewusteloosheid of slaperigheid gedurende een langere periode, en een laag activiteitenniveau.

U zult ook baat hebben bij bedrust en de mogelijkheid om te ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk.

U moet ook een paar dagen een klein dagboek bijhouden waarin u noteert wat u eet, drinkt, doet, denkt en wat u denkt. noteer ook uw slaap en of u een warm bad moet nemen. Dit kan allemaal een beetje vermoeiend zijn, maar het is noodzakelijk dat u het bijhoudt, zodat u weet wat uw toestand is en wat de volgende stappen in uw herstel zijn.

Er is geen genezing voor wat ons kwelt; het is gewoon een kwestie van leren wat op dat moment voor ons werkt. Het is belangrijk om realistisch te zijn over wat we doormaken en verantwoordelijkheid voor onszelf te nemen. Als we nu niet voor onszelf zorgen, wanneer zullen we daar dan ooit mee beginnen?