Hoe maak ik dit eetplan relevant voor het echte leven?

Gesneden Appels En Druiven Op Bruin Houten Snijplank

De vraag die dan bij me opkomt is: hoe maak ik dit eetplan relevant voor het echte leven? Ik ben een consulente die gespecialiseerd is in het helpen van mensen bij het veranderen van hun levensstijl, het vinden van oplossingen voor hun problemen. Om uw leven gezonder te maken, moet u me eerst iets vertellen over uzelf, uw comfortzone en uw gezondheidsproblemen.

Daarna moet ik weten of u lijdt aan een energiecrisis. Heeft u een gebrek aan energie en motivatie? Zo ja, hoe laadt u uw batterijen weer op? Verberg je ze onder een tapijt van geheimen? Geloof je dat je sterk genoeg bent om je problemen aan te pakken? Zo ja, dan zal ik met u samenwerken, er bestaat geen tovermiddel!

Ik hou misschien niet van sporten maar ik hou wel van wandelen. Maar wel met concurrentie in de vorm van uitgelaten tuinen, kinderen, hond uitlaten, rivieroever, bergbeklimmen, schaatsen en vele andere leuke activiteiten. Als u niet bereid bent om aan deze activiteiten deel te nemen, dan geeft u misschien de voorkeur aan flesvoeding. Ik moet u echter duidelijk maken dat flesvoeding en het voeden van uw baby geen optie is. Het is een strijd voor veel gezinnen, vaker wel dan niet moet de moeder weer aan het werk. Het is soms de enige manier om je baby te voeden. Maar ik stel voor dat je je krachten herfocust, je hebt ze allemaal onder één dak, anders wordt je leven gevuld met activiteiten, je verliest je focus en aandacht voor je baby.

Laten we teruggaan naar het eten, je vraagt je misschien af wat er met je salade is gebeurd? Weet je nog welke keuzes je had? Natuurlijk kon je je eraan overgeven, maar was je je bewust van de kosten? Zou je opnieuw kiezen?

Als je kasten vol staan met gebak, je jasje hangt met je buik naar buiten en je tas vol chocolaatjes zit, zul je de drang voelen om iets te eten. Weet je echter waar je echt trek in hebt? Iets waarvan je moeder waarschijnlijk heeft gezegd dat je het moet hebben en waarschijnlijk heeft gezegd dat je moet wachten! Er is een heel gamma aan producten beschikbaar en soms lijken de ingrediënten zo op elkaar. Er ontstaat verwarring, je moet het drankje pakken maar het gevoel van ontbering kan je al bij voorbaat overvallen. Dus wat kun je doen vragen we ons allemaal af?

U kunt deze technieken in uw dagelijks leven integreren, zeker er zullen momenten zijn waarop het niet zal lukken. Als je merkt dat je ernaar streeft om alles te hebben waarvan je kunt dromen, om de perfecte maaltijd te hebben, en toch niet afvalt. Hier is waar uw sterke verlangen van pas komt. Noteer wanneer je die drang voelt. Grijp dan dat gevoel en houd het vast! Als je de hunkering opmerkt wanneer je wel eet, probeer dan te verzinnen dat je in die situatie X aantal keren niet naar je hunkering gaat. Bijvoorbeeld als je net een chocoladereep hebt gegeten, ga dan niet steeds van het padje af. Ik ben er echter zeker van dat er momenten zijn waarop deze techniek wel zal werken!

Het is belangrijk dat je op jouw soort dagen de discipline hebt om niet toe te geven. Op andere dagen zul je je zeker overgeven. Maar houd die momenten van discipline ertussenin.

2) Leer te delegeren

Als u liever niet de indruk wilt wekken een wilskrachtleraar te zijn, plan dan alles uit. Je kunt je dagelijkse routine creëren, maar als je de was moet doen, plan dat dan. Als je niet voor morgen kunt plannen, kun je dat voor volgende week doen. Als je het niet kunt plannen, bereid je er dan op voor, voordat het gebeurt.

3) Als geen van deze voor JOU werkt Bel op'), ALLERzorgen en spelen

Uiteindelijk ga je alleen maar wensen dat het anders zou zijn gelopen, dus in plaats van je te richten op wilskracht kun je je richten op geduldig zijn en begrijpen dat "Soms, normaal gesproken, dingen niet."

4) Onthoud dat jij de leiding hebt

Ja, dat weet je, dat hebben we net gezegd. We zouden niet in staat zijn om het verleden te veranderen als we de realiteit zouden ontkennen. Dus als we vooruit gaan, moeten we zo flexibel mogelijk vooruit gaan. Dit betekent, dat we controle moeten nemen over ons eigen leven, onmiddellijk en ver weg. Als je wilt dat je leven vooruit gaat, neem dan wat tijd om te doen wat in je macht ligt om te voorkomen dat het instort.

We kunnen genieten van de mooie dingen in het leven, niet alleen omdat ze mooi zijn. We kunnen er trots op zijn dat we leven, en zelfs als we ziek zijn of pijn hebben, kunnen we trots zijn op ons verzet, en ons lichaam erop instellen dat het het misbruik aankan en ermee omgaat.