Wat je moet weten over arbeid,

Verloskundige Rotterdam Zuid

Als je overweegt een verloskundige te bezoeken, dan is dat omdat je zwanger bent en je er zeker van wilt zijn dat de ervaring zo soepel mogelijk verloopt.

Hoewel niemand zich ziek wil voelen, is het belangrijk dat u zich goed voelt binnen uw comfortabele gezondheidsbereik als u voor uw baby zorgt. Natuurlijk wilt u doen wat u kunt om ziekte te voorkomen, maar u wilt ook goed zijn binnen uw comfortzone. Het is niet anders dan goed binnen uw financiële grenzen te blijven. U moet binnen uw baarmoeder zijn wanneer u bevalt, en geen planning na dat punt moet transparant zijn.

In het ideale geval zie je je vroedvrouw op minstens 3 verschillende plaatsen in de loop van je zwangerschap. In het ideale geval zie je haar bij elke prenatale afspraak, en opnieuw bij een controleperiode na de bevalling. Maar als je deze afspraken niet in je schema kunt inpassen, zal ze graag van tijd tot tijd je gezondheid controleren, via telefoon of shave. Zij zal ervoor zorgen dat u in goede conditie bent en blijft tot uw volgende regelmatig geplande controle.

Terwijl je door de verschillende stadia van de bevalling gaat, breng je tijd door in verschillende houdingen. Net zoals je van kleren zou veranderen als je je voorbereidt op verschillende felicitaties, zou je van vroedvrouw moeten veranderen. Het is in het begin allemaal hetzelfde, behalve dat je je moet realiseren dat de vroedvrouw tijdens je zwangerschap is veranderd. Ze valt voor je in tijdens je bevalling, maar deze veranderingen kunnen nu nodig zijn voor je gezondheid.

Als je een volledig nieuwe vroedvrouw nodig hebt, moet je er een zien na je bevalling, wanneer je het meest klaar bent om te ontspannen en de wereld te betreden met je nieuwe bundel van vreugde. Maar als er een verandering was die je vroeg in je zwangerschap moest doorvoeren, kan het heel goed zijn om haar voor je bevalling te zien. Dat komt u goed uit en neemt wat druk weg, zodat u zich met uw nieuwe mentor kunt ontspannen zonder hippia in uw haar.

De maat van de vroedvrouw kan ook veranderen. Na je bevalling en voordat je de vroedvrouw gaat bezoeken, kun je andere maten hebben. Overleg met je arts hoe je met je totale lichaamsomvang kunt werken om tot een verloskundigenaankondiging te komen. Deze maat kan veranderingen ondenkbaar maken, en je zult blij zijn dat je het gevraagd hebt.

Als je eenmaal thuis bent en klaar om je verloskundige te zien, moet elke voorbereiding wachten. Niemand wil zijn vriend en collega uitgeput zien aan het einde van een lange dag van procedures. Wees geduldig. Het zal voorbijgaan, en voor je het weet is je vriend net zo opgeknapt als jij.