The Benefits of Reflexology

treating her skin - masage stockfoto's en -beelden

Massage is een van de oudere beroepen. Het oude spreekwoord "Hij die net in zijn studeerkamer is, is ziek" is nog steeds waar. Verwerf kennis, geen onwetendheid over het lichaam. Dat is zo waar als het leven zelf.

Hoewel massage door een getrainde (opgeleide) professional effectief kan zijn, is zelfmassage nuttig omdat het ontspanning bevordert, de bloedstroom verhoogt, spierspanning minimaliseert, congruent is met het emotionele zelf, de regeneratie/regeneratie van weefsels en organen bevordert en laat basisreflexen optreden. Tijdens dit helpt het ook om pijn te verminderen, en omdat de spieren ontspannen, kan het ook tabernakel (in en uit een lichaam gaan) mogelijk maken.

Natuurlijke therapieën zoals reflexologie winnen aan populariteit. Floquinus is al een tijdje populair. Reflexologie omvat het begrijpen en meten van fysiologische reacties om de gebieden van het lichaam te bepalen die moeten worden gemanipuleerd. Tegenwoordig wordt reflexologie gebruikt in de holistische geneeskunde. Sommige massagetherapeuten gebruiken reflexologie als onderdeel van complementaire geneeskunde. Het kan een hulpmiddel zijn bij de behandeling van addicitis, artritis, diabetes, cystitis, depressie, hypertensie, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, astma, shoppitis (pijn in de schenen) en galblaasproblemen.

Reflexologie omvat beweging en energie, daarom is het zeer aëroob, acupunctuurpunten zijn geen acupunctuurpunten. Je moet een goede praktische kennis hebben van anatomie, fysiologie, basale biofysica en voeding om reflexologie effectief te laten werken. Reflexologie kan nuttig zijn bij het veranderen van negatieve lichaamsreacties, lichaamsreiniging, lichaamstherapie en bij wellnessprogramma's. Bij de genezing van kanker heeft reflexologie aangetoond dat er een positieve, synergetische werking is van meerdere kankerbestrijdende antioxidanten wanneer ze samen worden ingenomen. Zuurstoftherapie kan nuttig zijn tijdens kankerpijn, en resurfacing-therapie (het vermogen om hoge niveaus van zuurstof in de bloedbaan te absorberen om zuurstofgerelateerde therapieën tot stand te brengen) kan van voordeel zijn tijdens de behandeling van kanker.

Hoewel er een paar studenten zijn die geïnteresseerd zijn in reflexologie, is het voor het grootste deel een zelfverdedigingsoefening. Het duurt 10-20 minuten per dag om te oefenen, omvat het visualiseren van de plaatsing van handen op verschillende plaatsen op het lichaam en het aanbrengen van drukpunten. Het kan thuis of in een professionele kliniek worden gedaan. Voor ontspanning is het irrigeren van de voeten of handen voldoende.

Mijn punt bij het geven van deze les (lezing – breakout-sessies) is dat we niet stoppen met bewegen omdat we ziek zijn, we worden ziek door wat we doen, en we kunnen bij onszelf zijn en leren van de vreugde om een ​​vreugdevol leven te leiden .

Onderzoekers vertellen ons dat bewegingen dat zijn?". Dus waarom gaan we niet achterover leunen, ontspannen, onze benen kruisen (als we staan ​​om persoonlijk aan ouderen te leveren, raad ik dat aan om het evenwicht te verbeteren, vallen te voorkomen, handen te versterken, te strekken vitale organen, om zowel benen als voeten te decomprimeren en te verlengen.

Mijn punt is: waarom leren over deze dingen, waaruit we zijn wie we zijn, en ze dagelijks gebruiken? Is er geen manier waarop we onszelf kunnen uiten, op elke leeftijd, hoe zwak ook?

Mijn houding is vaak herhaald advies – wat je weerstaat, houd je.